Cluster Batch Job Error

Please login with a confirmed email address before reporting spam

Hi. I've recently gotten the cluster sweep running through a SLURM cluster Architecture from the COMSOL GUI. I can submit my jobs just fine, monitor, detach and attach jobs, and collect results at the end of the run. I can then view my results, save my file, close my file and re-open with success.

However, after a period of several hours, I re-open the saved models and get the following error when trying to view my results: Old model cannot be reconstructed. Do Clear Solution to expunge. Failed to load file for interpolation function.

I have not changed anything in terms of the cluster output generated status files, save files or anything else! Just a close... wait several hours... and re-open to this error message. Any ideas?

Best James


1 Reply Last Post 25 Apr 2020, 09:46 GMT-4

Please login with a confirmed email address before reporting spam

Posted: 5 months ago 25 Apr 2020, 09:46 GMT-4

Hey all, found a workaround for this....

Cluster is Linux, client is Windows.

Switched the client to Linux, problem solved.. Also sped up my CFD model by 5% or so! Highly recommend : )

Hey all, found a workaround for this.... Cluster is Linux, client is Windows. Switched the client to Linux, problem solved.. Also sped up my CFD model by 5% or so! Highly recommend : )

Reply

Please read the discussion forum rules before posting.

Please log in to post a reply.

Note that while COMSOL employees may participate in the discussion forum, COMSOL® software users who are on-subscription should submit their questions via the Support Center for a more comprehensive response from the Technical Support team.